Házi pizza recept

Hozzávalók:
Tészta:
- 60 dkg liszt
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2-3 dl tej
- 3 evőkanál olaj
- 1 teáskanál cukor
- 1 teáskanál só
- 1 élesztő
Feltét:
- fél tubus pizzakrém
- 2 evőkanál tejföl
- 20 dkg szeletelt párizsi
- 15 dkg kolbász
- 1 nagyobb fej lila vagy vöröshagyma
- 1 kis üveg gomba
- 1 doboz kukorica
- 20 dkg sajt
Elkészítése:
Az élesztőt felfuttatjuk a tejbe, amikor kész összeállítjuk a tésztát. 40 percig kelesztjük, a mikor megkelt, kinyújtjuk és zsírozott lisztezett tepsibe rakjuk.
Ezután a pizzakrémet és a tejfölt összevegyítjük rákenjük a tésztára, ezután jöhet rá a többi hozzávaló!
Én ilyen sorrendbe rakom mindig: párizsi, kolbász, hagyma, gomba, kukorica, sajt
40-45 perc alatt készre sül. Még forrón tálaljuk!
A tészta nem túl vastag, nem túl vékony, finom puha.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »