Házi pizza recept
Hozzávalók:
Tészta:
- 60 dkg liszt
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2-3 dl tej
- 3 evőkanál olaj
- 1 teáskanál cukor
- 1 teáskanál só
- 1 élesztő
Feltét:
- fél tubus pizzakrém
- 2 evőkanál tejföl
- 20 dkg szeletelt párizsi
- 15 dkg kolbász
- 1 nagyobb fej lila vagy vöröshagyma
- 1 kis üveg gomba
- 1 doboz kukorica
- 20 dkg sajt
Elkészítése:
Az élesztőt felfuttatjuk a tejbe, amikor kész összeállítjuk a tésztát. 40 percig kelesztjük, a mikor megkelt, kinyújtjuk és zsírozott lisztezett tepsibe rakjuk.
Ezután a pizzakrémet és a tejfölt összevegyítjük rákenjük a tésztára, ezután jöhet rá a többi hozzávaló!
Én ilyen sorrendbe rakom mindig: párizsi, kolbász, hagyma, gomba, kukorica, sajt
40-45 perc alatt készre sül. Még forrón tálaljuk!
A tészta nem túl vastag, nem túl vékony, finom puha.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

