Házi laktató pizza recept

Hozzávalók:
- 250 g kockázott bacon
- fél konzerv kukorica
- egy mini mozzarella
- 100 g fetasajt
- egy közepes fej vöröshagyma
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- fűszeres paradicsomszósz
Tészta:
- 30 dkg liszt
- 3 ek olaj
- 1 csomag instant élesztő
- 1 tk só
- 1.5 dl langyos víz
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit bedagasztjuk és 20 percig kelesztjük.
Ha a sütőpapíros tepsibe nyújtottuk a tésztát, megkenjük fűszeres paradicsomszósszal (én most ketchuppel kentem meg, mert pont elfogyott a paradicsomszószom). Egyenletesen elosztjuk rajta a kockázott bacont, megszórjuk kukoricával, rátépkedünk egy mini mozzarellát és rákockázzuk a fetát. Végül a hagymát vékony csíkokra vágjuk és rászórjuk.
Előmelegített sütőben erős fokozaton sütjük. Mikor már egy kis színt kapott, kivesszük és ráütjük a tojásokat is, de aki keményen szereti, még sütés előtt ráütheti. Így mire megsül és aranybarna színt kap, a tojások még lágyak, finom folyósok lesznek. Végül szeleteljük és tálaljuk. Mi alig bírtuk megvárni, hogy kihűljenek, még melegen hozzáláttunk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »