Gombás tészta recept
Hozzávalók:
- 50 dkg tészta
- 50 dkg gomba
- 1 fej vöröshagyma
- 3 ek olaj
- só,bors
- 3 dl tejföl
Elkészítése:
A tésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. A vöröshagymát olajon megdinszteljük és az apróra vágott gombát rátesszük és tovább pároljuk, lehetőség szerint víz nélkül, vagy csak nagyon keveset öntsünk alá.
Sózzuk,borsozzuk, mikor puha összekeverjük a tésztával és tejföllel meglocsolva tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

