Gombás tejszínes tészta recept

Olaszországban jártunk és ott ettük. Nagyon ízletes és laktató étel.
Hozzávalók:
- 1 csomag makaróni, vagy masni tészta,
- 25 dkg gomba
- 2 dl főzőtejszín
- reszelt sajt
Az apróra vágott gombát olajon megdinszteljük, majd sok foghagymát, bazsalikomot, kakukkfüvet,sót,/ha lehet fehér/ borsot adunk hozzá. Kicsit lelisztezzük és tejszínnel kikevert tejjel sűrítjük. A kifőtt makarónit, vagy a /legjobb/ a masni tésztával belekeverjük és tálaláskor, ha lehet parmezán sajttal díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »