Gombás tejszínes tészta recept

Olaszországban jártunk és ott ettük. Nagyon ízletes és laktató étel.
Hozzávalók:
- 1 csomag makaróni, vagy masni tészta,
- 25 dkg gomba
- 2 dl főzőtejszín
- reszelt sajt
Az apróra vágott gombát olajon megdinszteljük, majd sok foghagymát, bazsalikomot, kakukkfüvet,sót,/ha lehet fehér/ borsot adunk hozzá. Kicsit lelisztezzük és tejszínnel kikevert tejjel sűrítjük. A kifőtt makarónit, vagy a /legjobb/ a masni tésztával belekeverjük és tálaláskor, ha lehet parmezán sajttal díszítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »