Gombás-borsós ragu recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 2 dl főzőtejszín
- 2 marék zsenge cukorborsó
- 1 üveg gomba
- 1 ek. liszt
- egy nagy csokor petrezselyem
- só
- bors
- 1 gerezd fokhagyma
- tészta
- sajt
Elkészítése:
A cukorborsót pici vízzel kis lángon megpároljuk, amikor már teljesen megpuhult sóval, borssal fűszerezzük.
A főzőtejszínt a liszttel kikeverjük majd a borsóra öntjük, lassan felforraljuk. A gombát, az összetört fokhagymát és az apróra vágott petrezselymet is belekeverjük. 1-2 percig forraljuk, míg a tejszín kissé besűrűsödik.
Tálalásnál a kifőzött tésztára halmozzuk, reszelt sajttal díszítjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.