Rakott nudli recept
Elkészítése:
A burgonyát héjában megfőzzük, mikor kihűl, meghámozzuk és hozzáadjuk a nudli többi hozzávalóját. Az egészet jól összedolgozzuk. Vizes kézzel vagy kanállal nudlikat formázunk a masszából, melyeket sós, lobogó vízben kifőzzük és lecsepegtetjük. Egy tepsit kikenünk, beletesszük a nudli felét. Rászórjuk az apró kockára vágott szalonnát, rásimítjuk a tojásokkal elkevert túrót. A maradék nudlival betakarjuk az egészet, meglocsoljuk tejföllel és megszórjuk reszelt sajttal. 180 fokon, fél óra alatt szép pirosra sütjük az egészet.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

