Fusilli alla bolognese recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg darált hús
- 1 közepes vöröshagyma
- 1 ek olívaolaj
- 0,5 liter paradicsomlé
- 1 tk petrezselyem
- 1 kk oregánó
- 1 kk bazsalikom
- só
- bors
- 30-40 dkg fusilli tészta
Elkészítése:
Először felrakjuk a vizet főni a tésztának, és a csomagoláson leírtak alapján megfőzzük.
Olívaolajon üvegesre pirítjuk az apróra kockázott hagymát, majd hozzáadjuk a húst, és lepirítjuk. Mikor lepirítottuk a husit, hozzáadjuk a paradicsomlevet és a fűszereket, és jól összefőzzük. A paradicsomlé sűrűségétől függ, hogy kell-e majd még hozzá víz.
A megfőtt, leszűrt tésztát elkeverjük a készre főtt husival.
Reszelt sajttal, melegen tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »