Fincsi gombás tészta recept
Hozzávalók:
- 250g csiperkegomba
- 1cs. pörkölttészta
- őrölt feketebors
- só
- leveskocka
- őrölt paprika
- 375g 20%-os tejföl
- 3 nagyobb fej vöröshagyma
Elkészítése:
pucoljuk meg a gombát és a vöröshagymát majd alaposan mossuk meg őket. Nagyon apróra vágjuk össze ezeket és egy nagyobb edényben dinszteljük meg. Ízesítsük sóval, borssal és 2 db leveskockával, ezt jól keverjük el, várjunk még egy kicsit összerottyan és utána kóstoljuk meg az ízesítést és a gombát. Ha ízlik és megfőtt a gomba utána tegyük bele a tejfölt és a z őröltpaprikát. Ezt is rottyantsuk össze, majd vegyük le a tűzről és keverjük össze a pörkölttésztával. Várjunk kb. 10 percet, hogy összeérjenek az ízeket és utána egészségére váljon mindenkinek.
Szeretettel:Juhász Anita
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

