Fele-fele pizza recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tésztához :
- 40 dkg teljes kiőrlésű liszt
- 3 ek olaj
- só
- 250 ml forró víz
- 1 tasakos sütőélesztő
Tetejére:
- 1 csirkemell
- szárnyas fűszerkeverék
- paradicsom mártás
- sonka
- sajt
- lila hagyma
- kukorica
- snidling
- 1 pohár tejföl
- 1 tejszínes tömlős krémsajt
- 1 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk majd fél órára konyharuhával letakarva pihentetjük.
Eközben a húst aprítjuk, fűszerezzük és kevés olajon megpirítjuk. A tejfölt összekeverjük a tömlős sajttal és a fokhagymával.
30 perc letelte után a tésztát kinyújtjuk és sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük. Felét megkenjük a tejfölös mártással, a másikat pedig a paradicsomossal.
A fehér oldalra került csirkemell, kukorica, snidling, lila hagyma – a másikra pedig sonka, kukorica, lila hagyma végül a tetejét megszórtam sajttal. Előmelegített sütőben sütjük, amíg a sajt szépen ráolvad a tésztára.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »