Diétás banános palacsinta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
1 csésze 250 ml
- 2 darab banán
- 1 1⁄2 csésze sovány tej
- só
- 1 csomag sütőpor
- 1⁄2 csésze teljes kiőrlésű liszt
- 1 1⁄2 csésze zabpehely
- olívaolaj (sütéshez)
- Nutella (tálaláshoz)
- banán (tálaláshoz)
Elkészítése:
A lisztet, sütőport, sót és zabpelyhet összekeverjük egy nagy tálban, és hozzáadjuk a tejet, majd botmixerrel alaposan eldolgozzuk.
Adjuk hozzá a darabokra tört banánokat és botmixerrel újra dolgozzuk át. Kevés olajat forrósítunk majd egy kisebb merőkanálnyi tésztát teszünk a serpenyőbe.
Amikor a széle barnulni kezd, és szépen bugyborékol a tészta, ideje megfordítani és a másik oldalát is pár percig sütni. 12-13 darab palacsinta jön ki ebből az adagból.
Még melegen megkenjük a nutellával és banánkarikákkal díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »