Csusza másként – háromféle sajttal recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg csusza tészta
- 1 dl tejföl
- 5 dkg tehéntúró
- 3 dkg trappista sajt
- 3 dkg Niva Pakina (penészes sajt)
- 3 dkg Orda (fokhagymás, petrezselymes sajt)
- 5 dkg darabolt bacon
- 1 gerezd fokhagyma
- 0,5 csokor petrezselyem
- só
- őrölt fekete bors
Elkészítése:
A tésztát sós vízben kifőzzük.
Közben egy serpenyőben a bacont megsütjük, rátesszük az aprított fokhagymát. A felét félretesszük.
A serpenyőbe rászedjük a tésztát, ráöntjük a tejfölt, összekeverjük. Rövid ideig együtt sütjük.
Majd tálalunk: szedünk a tányérra tésztát, szaggatunk rá a túróból és a sajtokból, szórunk rá sült bacont, tépünk rá petrezselymet.
Tipp:
Már régóta vágytam egy csuszára, de egy kicsit mást, különlegesebbet szerettem volna készíteni.. Így született meg ez az étel.
A csusza másként – háromféle sajttal kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 14 g
Szénhidrát: 35 g
Zsír: 12 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »