Csöröge a Skanzenből recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 35 dkg liszt
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 sütőpor
- 3 kanál tejföl
- 1 mokkáskanál só
- barack- vagy málnalekvár
- porcukor (tetejét megszórni)
- olaj vagy zsír (a sütéshez)
Elkészítése:
A lisztből a sütőporral és a tojásokkal valamint a tejföllel tésztát gyúrunk, és kb. fél centi vastagságúra kinyújtjuk. Derelyevágóval vagy késsel rombuszformákat vágunk, közepüket behasítjuk.
Ezen a lyukon keresztül a rombusz egyik sarkát kifordítjuk. Forró olajban vagy zsírban kisütjük, lekvárral, porcukorral tálaljuk.
Tipp:
Nagyon egyszerű, olcsó, de finom és laktató étel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »