Csirkés, zöldséges farfalle recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell filé
- 40 dkg farfalle /nyakkendő, masni/
- 20 dkg ceruza bab
- 3 db kaliforniai paprika /piros, zöld, sárga, /
- 2 fej lila hagyma
- só
- 3-4 gerezd fokhagyma
- őrölt bors
- 1 db chili paprika
- 5 cl olíva olaj
- 2 ek szója szósz
Elkészítése:
A tésztát sós vízben kifőzzük.
A csirkemellet, hagymát, paprikákat vékonyan felcsíkozzuk. A chilit és a fokhagymát apróra vágjuk.
Az olajat wokban vagy serpenyőben felforrósítjuk, a csirkemell csíkokat 3-4 perc alatt megpirítjuk.
Hozzáadjuk a zöldbabot, hagymát, fokhagymát, paprikákat és tovább sütjük 4-5 percet.
Beletesszük a chilit, szójaszószt, halszószt, sózzuk, borsozzuk, és 3-4 percig pirítjuk.
Összekeverjük a tésztával és tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »