Csirkés, zöldséges farfalle recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell filé
- 40 dkg farfalle /nyakkendő, masni/
- 20 dkg ceruza bab
- 3 db kaliforniai paprika /piros, zöld, sárga, /
- 2 fej lila hagyma
- só
- 3-4 gerezd fokhagyma
- őrölt bors
- 1 db chili paprika
- 5 cl olíva olaj
- 2 ek szója szósz
Elkészítése:
A tésztát sós vízben kifőzzük.
A csirkemellet, hagymát, paprikákat vékonyan felcsíkozzuk. A chilit és a fokhagymát apróra vágjuk.
Az olajat wokban vagy serpenyőben felforrósítjuk, a csirkemell csíkokat 3-4 perc alatt megpirítjuk.
Hozzáadjuk a zöldbabot, hagymát, fokhagymát, paprikákat és tovább sütjük 4-5 percet.
Beletesszük a chilit, szójaszószt, halszószt, sózzuk, borsozzuk, és 3-4 percig pirítjuk.
Összekeverjük a tésztával és tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »