Csirkés, zöldséges farfalle recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell filé
- 40 dkg farfalle /nyakkendő, masni/
- 20 dkg ceruza bab
- 3 db kaliforniai paprika /piros, zöld, sárga, /
- 2 fej lila hagyma
- só
- 3-4 gerezd fokhagyma
- őrölt bors
- 1 db chili paprika
- 5 cl olíva olaj
- 2 ek szója szósz
Elkészítése:
A tésztát sós vízben kifőzzük.
A csirkemellet, hagymát, paprikákat vékonyan felcsíkozzuk. A chilit és a fokhagymát apróra vágjuk.
Az olajat wokban vagy serpenyőben felforrósítjuk, a csirkemell csíkokat 3-4 perc alatt megpirítjuk.
Hozzáadjuk a zöldbabot, hagymát, fokhagymát, paprikákat és tovább sütjük 4-5 percet.
Beletesszük a chilit, szójaszószt, halszószt, sózzuk, borsozzuk, és 3-4 percig pirítjuk.
Összekeverjük a tésztával és tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

