Csirkés, zöldséges farfalle recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell filé
- 40 dkg farfalle /nyakkendő, masni/
- 20 dkg ceruza bab
- 3 db kaliforniai paprika /piros, zöld, sárga, /
- 2 fej lila hagyma
- só
- 3-4 gerezd fokhagyma
- őrölt bors
- 1 db chili paprika
- 5 cl olíva olaj
- 2 ek szója szósz
Elkészítése:
A tésztát sós vízben kifőzzük.
A csirkemellet, hagymát, paprikákat vékonyan felcsíkozzuk. A chilit és a fokhagymát apróra vágjuk.
Az olajat wokban vagy serpenyőben felforrósítjuk, a csirkemell csíkokat 3-4 perc alatt megpirítjuk.
Hozzáadjuk a zöldbabot, hagymát, fokhagymát, paprikákat és tovább sütjük 4-5 percet.
Beletesszük a chilit, szójaszószt, halszószt, sózzuk, borsozzuk, és 3-4 percig pirítjuk.
Összekeverjük a tésztával és tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »
Húsvéti vendégvárók egyszerűen: 6 ellenállhatatlan sajttekercs
A húsvéti hidegtál egyik sztárja kétségtelenül a sajttekercs: mutatós, ízle
Tovább olvasom »
Pikk-pakk piskótatekercs: 8 ünnepi desszert, amit bárki el tud készíteni
Ha valami látványos, mégis egyszerű édességet keresünk a húsvéti asztalra,
Tovább olvasom »
Unod a sima főtt sonkát? Ezt a 8 húsvéti fogást imádni fogod
A húsvéti sonka sokaknál alapeleme az ünnepi menünek, de nem kell, hogy min
Tovább olvasom »