Csípős spagetti dióval recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 250 g spagetti (teljes kiörlésű lisztből)
- 3 ek olívaolaj
- 3 ek szójaszósz
- 2 gerezd fokhagyma
- 30 g gyömbér
- 100 g dió
- 1⁄2 tk csilipehely
- 1⁄2 csokor petrezselyemzöld
Elkészítése:
A spagetti tésztát kifőzzük, leszűrjük. Száraz wokban megpirítjuk a diót, majd durvára törjük
és félretesszük. A wokban felhevítjük az olívaolajat, beletesszük a reszelt fokhagymát és a reszelt gyömbért, hozzáadjuk a szójaszószt és 2 percig forraljuk. Levesszük a tűzhelyről, belekeverjük a csilipelyhet és beletesszük a kész spagettit.
Kb. 3 percig együtt pirítjuk majd levesszük a tűzről és megszórjuk a durvára tört dióval és az apróra vágott petrezselyemzölddel. Azonnal tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »