Carbonara spagetti recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 300 g spagetti tészta
- olaj
- só
Szósz:
- 3 dl víz
- 2 evőkanál finomliszt
- só
- bors
- oregánó
- petrezselyem
- 20 dkg sonka
- 10 dkg csiperke gomba
- 10 dkg bacon
- 20 dkg sajt
Elkészítése:
A spagettit kifőzzük a sós vízben és ha leszűrttük meglocsoljuk pár csepp olajjal.
A sonkát és a bacont összevágjuk apró kockákra, illetve a gombát apróra. Megpirítjuk olajon a bacont, sonkát és a gombát, majd felengedjük a vízzel. Megfűszerezzük sóval, borssal, oregánóval, petrezselyemmel.
A liszttel behabarjuk és ráreszeljük a sajtot, majd elkeverjük benne, amíg forró a szósz.
A spagettit kiszedjük egy tálba és ráhalmozzuk a szószt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

