Bundázott spagetti recept

Hozzávalók:
- 30 dkg spagetti
- 10 dkg (füstölt) sajt
- 2 dl tejföl
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 ek olaj
- vaj
- só
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A tésztát olajos, sós vízben kifőzzük, lecsepegtetjük és felét vajjal kikent morzsázott tűzálló tálba tesszük. A tojásokat felverjük, összekeverjük a reszelt sajttal (maradjon a tetejére egy kevés sajt), a tejföllel, sózzuk, és a felét a tésztára öntjük.
Befedjük a maradék tésztával, ráöntjük a maradék szószt, megszórjuk a maradék sajttal, és közepes lángon pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »