Bundázott spagetti recept
Hozzávalók:
- 30 dkg spagetti
- 10 dkg (füstölt) sajt
- 2 dl tejföl
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 ek olaj
- vaj
- só
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A tésztát olajos, sós vízben kifőzzük, lecsepegtetjük és felét vajjal kikent morzsázott tűzálló tálba tesszük. A tojásokat felverjük, összekeverjük a reszelt sajttal (maradjon a tetejére egy kevés sajt), a tejföllel, sózzuk, és a felét a tésztára öntjük.
Befedjük a maradék tésztával, ráöntjük a maradék szószt, megszórjuk a maradék sajttal, és közepes lángon pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »


