Bundázott spagetti recept

Hozzávalók:
- 30 dkg spagetti
- 10 dkg (füstölt) sajt
- 2 dl tejföl
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 ek olaj
- vaj
- só
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A tésztát olajos, sós vízben kifőzzük, lecsepegtetjük és felét vajjal kikent morzsázott tűzálló tálba tesszük. A tojásokat felverjük, összekeverjük a reszelt sajttal (maradjon a tetejére egy kevés sajt), a tejföllel, sózzuk, és a felét a tésztára öntjük.
Befedjük a maradék tésztával, ráöntjük a maradék szószt, megszórjuk a maradék sajttal, és közepes lángon pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »