Brownie recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 100 g finomliszt
- 225 g vaj
- 200 g étcsokoládé
- 60 g cukrozatlan kakaópor
- 5 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 250 g cukor
Elkészítése:
Vajat a feldarabolt étcsokival vízgőz felett vagy mikróban megolvasztjuk. Mikróval óvatosan, nehogy megégjen. Mikor már olvadt, elkeverjük benne a kakaóport, és félretesszük hűlni.
Az egész tojásokat legjobb, ha a szobahőmérsékletű cukorral kb 10 percig jó habosra keverjük. Én a gépem legmagasabb fokozatán dolgoztam.
Szép, fényes, sűrű habot kell kapjunk. Levesszük legkisebb fokozatra a konyhai segédeszközt, és hozzákeverjük lassan a vajas csokit. Marad az alacsony fokozat, így megy hozzá a liszt is végül. Ezzel már csak kb 1 percig dolgoztatjuk, és kész!
20×30 centis sütőpapíros tepsibe öntjük. A sok tojástól magasabb lett, talán lehet kicsit nagyobban is sütni. Előmelegített, légkeveréses sütőben 180 fokon 20-25 percig sütjük.
Akkor jó, ha a tetején már érezhető-látható a vékony réteg, ami elkezdett berepedezni.
Óvatosan megnyomkodva még puha alatta, kicsit folyós is, minta nem sült volna meg. Na akkor ki vele!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »
Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »