Bazsalikomos hal spagettivel recept
Hozzávalók:
- 15 dkg (pangasius) halfilé
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 közepes paradicsom
- fél marék friss bazsalikom
- só, bors
- 2 ek paprikás liszt
- 2 ek olívaolaj
- 2 dl víz
- 1/2 dl főzőtejszín
- 10 dkg spagetti
Elkészítése:
A hagymát felaprózom és kevés olívaolajon megfonnyasztom. Ráteszem a felkockázott, besózott és paprikás lisztben megforgatott halat és átforgatom benne.
Felöntöm kevés vízzel, hozzáadom a felkockázott paradicsomot és egy kevés friss bazsalikomot. Pici sóval és borssal ízesítem még.
Amikor a hal megpuhult, tejszínt öntök rá és 3-4 percig forralom. Sós vízben kifőtt tésztával tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

