20 perces halas tészta recept

Hozzávalók:
- 1 tonhal konzerv növényi olajban
- 1 kis pohár tejföl
- 200 ml főzőtejszín
- 2 gerezd duci fokhagyma
- só, bors
- 1 cs durum penne tészta
Elkészítése:
A tésztát a szokásos módon feltesszük főni. Közben elkészítjük a halas mártást. A halkonzervet az olajjal együtt lábosba tesszük és átpirítjuk. Hozzányomjuk a fokhagymákat és együtt pirítjuk. Amikor jön a fokhagyma illata, beleöntjük a tejszínt és felforraljuk.
Hozzáadjuk a telfölt is, sózzuk, borsozzuk és addig kevergetjük, amíg mártás sűrűségű lesz. 1-2 perc. Közben a tésztát leszűrjük és lehet tálalni.
Tipp:
Azért szeretem ezt az ételt, mert pillanatok alatt elkészül és nagyon ízletes.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »
A legjobb házias egytálételek – húsimádóknak és zöldségkedvelőknek
Amikor kevés az időd, de valami igazán laktatót szeretnél főzni, az egytálé
Tovább olvasom »