Zsebes csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csirkemellfilé vagy csontos mell
- 1 szelet kenyér
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- petrezselyemlevél
- 1 db sárgarépa
- só
- bors
A burgonyapüréhez:
- burgonya
- 1 ek margarin
- tej
Elkészítése:
A csirkemellfilén óvatosan zsebet vágunk, majd kívül-belül megsózzuk. A kenyérszeleteket beáztatjuk egy pici vízbe, majd kinyomkodjuk és hozzáadjuk a megfőzött, kockára vágott sárgarépát, 1 db nyers tojást és az apróra vágott petrezselyem leveleket. Sózzuk, majd bele töltjük a csirkemellbe.
Megszórjuk őrölt borssal és mindkét oldalát megpirítjuk, majd fedő alatt puhára pároljuk.
Ha kihűl, burgonya pürével és szilvabefőttel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »