Zsebes csirkemell recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 csirkemellfilé vagy csontos mell
- 1 szelet kenyér
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - petrezselyemlevél
- 1 db sárgarépa
- só
- bors
A burgonyapüréhez:
- burgonya
- 1 ek margarin
- tej
Elkészítése:
A csirkemellfilén óvatosan zsebet vágunk, majd kívül-belül megsózzuk. A kenyérszeleteket beáztatjuk egy pici vízbe, majd kinyomkodjuk és hozzáadjuk a megfőzött, kockára vágott sárgarépát, 1 db nyers tojást és az apróra vágott petrezselyem leveleket. Sózzuk, majd bele töltjük a csirkemellbe.
Megszórjuk őrölt borssal és mindkét oldalát megpirítjuk, majd fedő alatt puhára pároljuk.
Ha kihűl, burgonya pürével és szilvabefőttel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »


