Zöldséges-rizses csirkemáj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 1 szál sárgarépa
- 1 szál fehérrépa
- 30 dkg zöldborsó
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 ek étolaj
- 1 tk ételízesítő
- 1 ek petrezselyemzöld
- 1 bögre rizs
- ízlés szerint só
- ízlés szerint őrölt bors
Elkészítése:
Az olajon megdinsztelem az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát, majd hozzáadom a rizst, zöldborsót és a felkockázott répákat.
Megszórom ételízesítővel, pár percig erős tűzön pirítom, majd hozzáadom a kis darabokra vágott csirkemájat.
Meghintem frissen őrölt borssal, petrezselyemzölddel és addig pirítom, hogy a máj kifehéredjen. Ezután felöntöm 1,5 bögre forró vízzel, majd összekeverem.
Szükség szerint sózom és a kuktát lefedve, készre párolom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »