Zöldséges-rizses csirkemáj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 1 szál sárgarépa
- 1 szál fehérrépa
- 30 dkg zöldborsó
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 ek étolaj
- 1 tk ételízesítő
- 1 ek petrezselyemzöld
- 1 bögre rizs
- ízlés szerint só
- ízlés szerint őrölt bors
Elkészítése:
Az olajon megdinsztelem az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát, majd hozzáadom a rizst, zöldborsót és a felkockázott répákat.
Megszórom ételízesítővel, pár percig erős tűzön pirítom, majd hozzáadom a kis darabokra vágott csirkemájat.
Meghintem frissen őrölt borssal, petrezselyemzölddel és addig pirítom, hogy a máj kifehéredjen. Ezután felöntöm 1,5 bögre forró vízzel, majd összekeverem.
Szükség szerint sózom és a kuktát lefedve, készre párolom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »