Zöldségekkel sült csirkecomb recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
55 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 2 egész csirkecomb
- 7 nagyobb répa
- 8 szárított paradicsom
- 1 ek olaj
- 3 maroknyi friss spenót levél
- ízlés szerint só
- néhány szelet erdélyi szalonna
Elkészítése:
A csirkecombokat besózzuk, és egy lábasban, amit később a sütőbe is be tudunk rakni, felforrósított olajon minden oldalát hirtelen megsütjük.
Ha a combok szépen megpirultak, mellétesszük a feldarabolt sárgarépát, az aprított, szárított paradicsomot, az összegombolyított spenótot, rátesszük a szalonna szeleteket, és 200 fokra előmelegített sütőben, alufóliával lefedve 40 perc alatt készre sütjük.
Sült krumplival, párolt rizzsel, vagy csak a vele sült zöldséggel tálalhatjuk.
Jó étvágyat!
A zöldségekkel sült csirkecomb kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 224 kcal
Fehérje: 18 g
Szénhidrát: 5 g
Zsír: 17 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 18 g
Szénhidrát: 5 g
Zsír: 17 g
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.