Zöldségekkel sült csirkecomb recept
Hozzávalók:
- 2 egész csirkecomb
- 7 nagyobb répa
- 8 szárított paradicsom
- 1 ek olaj
- 3 maroknyi friss spenót levél
- ízlés szerint só
- néhány szelet erdélyi szalonna
Elkészítése:
A csirkecombokat besózzuk, és egy lábasban, amit később a sütőbe is be tudunk rakni, felforrósított olajon minden oldalát hirtelen megsütjük.
Ha a combok szépen megpirultak, mellétesszük a feldarabolt sárgarépát, az aprított, szárított paradicsomot, az összegombolyított spenótot, rátesszük a szalonna szeleteket, és 200 fokra előmelegített sütőben, alufóliával lefedve 40 perc alatt készre sütjük.
Sült krumplival, párolt rizzsel, vagy csak a vele sült zöldséggel tálalhatjuk.
Jó étvágyat!
A zöldségekkel sült csirkecomb kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 18 g
Szénhidrát: 5 g
Zsír: 17 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »


