Zöldségekkel sült csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 2 egész csirkecomb
- 7 nagyobb répa
- 8 szárított paradicsom
- 1 ek olaj
- 3 maroknyi friss spenót levél
- ízlés szerint só
- néhány szelet erdélyi szalonna
Elkészítése:
A csirkecombokat besózzuk, és egy lábasban, amit később a sütőbe is be tudunk rakni, felforrósított olajon minden oldalát hirtelen megsütjük.
Ha a combok szépen megpirultak, mellétesszük a feldarabolt sárgarépát, az aprított, szárított paradicsomot, az összegombolyított spenótot, rátesszük a szalonna szeleteket, és 200 fokra előmelegített sütőben, alufóliával lefedve 40 perc alatt készre sütjük.
Sült krumplival, párolt rizzsel, vagy csak a vele sült zöldséggel tálalhatjuk.
Jó étvágyat!
A zöldségekkel sült csirkecomb kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 18 g
Szénhidrát: 5 g
Zsír: 17 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »