Zöldségekkel sült csirkecomb recept
Hozzávalók:
- 2 egész csirkecomb
- 7 nagyobb répa
- 8 szárított paradicsom
- 1 ek olaj
- 3 maroknyi friss spenót levél
- ízlés szerint só
- néhány szelet erdélyi szalonna
Elkészítése:
A csirkecombokat besózzuk, és egy lábasban, amit később a sütőbe is be tudunk rakni, felforrósított olajon minden oldalát hirtelen megsütjük.
Ha a combok szépen megpirultak, mellétesszük a feldarabolt sárgarépát, az aprított, szárított paradicsomot, az összegombolyított spenótot, rátesszük a szalonna szeleteket, és 200 fokra előmelegített sütőben, alufóliával lefedve 40 perc alatt készre sütjük.
Sült krumplival, párolt rizzsel, vagy csak a vele sült zöldséggel tálalhatjuk.
Jó étvágyat!
A zöldségekkel sült csirkecomb kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 18 g
Szénhidrát: 5 g
Zsír: 17 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »


