Zöldborsós csirkeragu rizzsel recept

Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell filé
- 25 dkg gyors rizs
- 2 közepes db lila hagyma
- 50 dkg zöldborsó
- 2 gerezd fokhagyma
- só ízlés szerint
- 5 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
A csirkemellet kisebb kockára vágjuk és kevés olajon félig megsütjük. Közben ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
Hozzáadjuk a zöldborsót, kockára vágott lilahagymát és belezúzzuk a fokhagymát.
Közben sós vízben megfőzzük a zacskós rizst. Amikor megfőtt hozzáadjuk a raguhoz és kész.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »