Zöldborsós csirkeragu rizzsel recept

Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell filé
- 25 dkg gyors rizs
- 2 közepes db lila hagyma
- 50 dkg zöldborsó
- 2 gerezd fokhagyma
- só ízlés szerint
- 5 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
A csirkemellet kisebb kockára vágjuk és kevés olajon félig megsütjük. Közben ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
Hozzáadjuk a zöldborsót, kockára vágott lilahagymát és belezúzzuk a fokhagymát.
Közben sós vízben megfőzzük a zacskós rizst. Amikor megfőtt hozzáadjuk a raguhoz és kész.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »