Wokban sült csirkemell recept
Hozzávalók:
- 500 g csirkemell
- 1 ek olívaolaj
- 1 póréhagyma (vagy vöröshagyma)
- 3 ek keményítőliszt
- 3 darab
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 3 ek szójaszósz
- 1 csomag fűszerkeverék (kínai)
- olívaolaj
Elkészítése:
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, hozzáadjuk a szeletelt póréhagymát, keményítőlisztet, szójaszószt, felvert tojásokat és a fűszerkeveréket.
Alaposan átkeverjük és legalább 2 órát állni hagyjuk a hűtő legalsó részében. A wokban kis mennyiségű olajat hevítünk és beleforgatjuk a pácolt húst. A húst készre sütjük és sült burgonyával, főtt rizzsel tálaljuk.
Tipp:
Majdnem kínaias ízvilág..
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

