Túróval töltött csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 6 csirke felső comb
- grill fűszerkeverék
Töltelék:
- 25 dkg túró
- 1 ek vaj vagy kacsa zsír
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- ételízesítő
- metélőhagyma (vagy más, ízlés szerinti zöldfűszer)
Egyéb:
- 2 dl tejföl
- 2 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
A combokat megtisztítjuk, alaposan megmossuk, bedörzsöljük grill fűszerkeverékkel és a bőrüket fellazítjuk.
Egy tepsibe kevés olajat öntünk és belerakjuk a combokat.
A túrót kikeverjük a töltelék további hozzávalóival és megtöltjük a combokat.
Előmelegített sütőben, fólia alatt sütjük kb 1 órát, majd fólia nélkül addig sütjük tovább, míg szép, ropogósra sül. Nagyon finom fokhagymás tejföllel.
Bármilyen köret jól illik hozzá, én most a combokkal együtt sütöttem meg pár szem, hasábra vágott burgonyát.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »