Túróval töltött csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 6 csirke felső comb
- grill fűszerkeverék
Töltelék:
- 25 dkg túró
- 1 ek vaj vagy kacsa zsír
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- ételízesítő
- metélőhagyma (vagy más, ízlés szerinti zöldfűszer)
Egyéb:
- 2 dl tejföl
- 2 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
A combokat megtisztítjuk, alaposan megmossuk, bedörzsöljük grill fűszerkeverékkel és a bőrüket fellazítjuk.
Egy tepsibe kevés olajat öntünk és belerakjuk a combokat.
A túrót kikeverjük a töltelék további hozzávalóival és megtöltjük a combokat.
Előmelegített sütőben, fólia alatt sütjük kb 1 órát, majd fólia nélkül addig sütjük tovább, míg szép, ropogósra sül. Nagyon finom fokhagymás tejföllel.
Bármilyen köret jól illik hozzá, én most a combokkal együtt sütöttem meg pár szem, hasábra vágott burgonyát.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »