Triplán burkolt csirkecombok recept
Hozzávalók:
- 6 csirkecomb (én alsót, felsőt vegyesen szoktam)
- 4 ek (lm) tejföl
- 2 gerezd fokhagyma
- 3 csipet aprított petrezselyem
- 10 szelet bacon
- 15 dkg (lm) sajt
- ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors
Elkészítése:
A tejfölt sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a reszelt fokhagymát, az aprított petrezselyemzöldet, és alaposan elkeverjük.
A megmosott csirkecombokat némi zsiradék társaságában egy jénai tálba tesszük, sózzuk, borsozzuk, megkenjük az előzőleg kikevert tejföllel, majd rájuk tekerjük a bacon szeleteket, és alufóliával lefedve, 200 fokra előmelegített sütőben (légkeveréses fokozaton) 45 percet sütjük.
A 45 perc leteltével eltávolítjuk az alufóliát, megszórjuk a combok tetejét reszelt sajttal, és további 15 percet sütjük.
Forrón tálaljuk. Én rántott hagymakarikát is kínáltam mellé.
Jó étvágyat!
A triplán burkolt csirkecombok kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 19 g
Szénhidrát: 1 g
Zsír: 12 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »

