Töltött csirkecombok recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók 4 főre:
- 4 egész csirkecomb
- 0,5 kg darált hús
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - egy száraz zsemle,
- fűszerek ízlés szerint
- köretnek burgonya
Elkészítése:
A combokat a húsnál felszúrjuk, befűszerezzük ízlés szerint és állni hagyjuk.
A húst fűszerezzük, hozzáadjuk a tojást és a vízben megáztatott zsemlét és jól összedolgozzuk. Ízlés szerint keverhetünk a töltelékbe gombát, borsót, ki mit szeret alapon.
A combokat betöltjük, tepsibe tesszük, kevés vizet és olajat öntünk alá, majd lefedve 200 fokos sütőben puhára sütjük. Levesszük az alufóliát és pirosra sütjük. Köretnek sült burgonyát vagy rizibizit adhatunk mellé.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

