Töltött csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 6 csirkecomb egészben
- 25 dkg csirkemáj
- 2 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- kis csokor aprított, friss petrezselyem
- 1 vöröshagyma
- 2 zsemle
- kevés tej a zsemle áztatásához
- só
- bors
- 1 dl száraz bor
- kevés mustár
- kevés olaj
Elkészítése:
A zsemlét darabokra tépkedjük, kevés tejbe áztatjuk. A tojásokat megfőzzük, a csirkecombokat sóval, őrölt borssal, kevés mustárral bedörzsöljük.
A hagymát feldaraboljuk, majd kevés olajon megpároljuk. Ráöntjük a bort, majd hozzáadjuk az elkapart májat, az apróra kockázott főtt tojásokat, a zsemlét, és az apróra darabolt petrezselyem zöldet. Megsózzuk, megborsozzuk, majd az így kapott tölteléket a combokról leválasztott bőr alá töltjük.
A csirkecombokat előmelegített sütőbe tett tepsiben, lefóliázva megsütjük. A fóliát egy idő után levesszük, hogy kicsit piruljon a bőrük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »