Töltött csirkecomb recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 6 csirkecomb egészben
- 25 dkg csirkemáj
- 2 főtt FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- kis csokor aprított, friss petrezselyem
- 1 vöröshagyma
- 2 zsemle
- kevés tej a zsemle áztatásához
- só
- bors
- 1 dl száraz bor
- kevés mustár
- kevés olaj
Elkészítése:
A zsemlét darabokra tépkedjük, kevés tejbe áztatjuk. A tojásokat megfőzzük, a csirkecombokat sóval, őrölt borssal, kevés mustárral bedörzsöljük.
A hagymát feldaraboljuk, majd kevés olajon megpároljuk. Ráöntjük a bort, majd hozzáadjuk az elkapart májat, az apróra kockázott főtt tojásokat, a zsemlét, és az apróra darabolt petrezselyem zöldet. Megsózzuk, megborsozzuk, majd az így kapott tölteléket a combokról leválasztott bőr alá töltjük.
A csirkecombokat előmelegített sütőbe tett tepsiben, lefóliázva megsütjük. A fóliát egy idő után levesszük, hogy kicsit piruljon a bőrük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.