Tökmagolajos sült csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 8 db csirke felső comb
- 10 dkg liszt
- 1 teáskanál provence-i fűszerkeverék
- bors ízlés szerint
- 2 kávéskanál só
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 g tejföl
- 1 ek tökmagolaj
- 10 dkg sajt
- 1 közepes db vöröshagyma
- 5 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
A lisztet a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával összekeverjük és a csirkecombokat belemártjuk.
Kiolajozott tepsibe egymás mellé tesszük,maradék lisztet tetejére szórjuk. Rákarikázzuk a hagymát,rászórjuk a reszelt sajtot és a tökmagolajjal elkevert tejföllel megkenjük.
Alufóliával letakarva sütjük, utolsó 10 percbe levesszük róla a fóliát és úgy sütjük tovább.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »