Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tökmagolajos sült csirkecomb recept

Tökmagolajos sült csirkecomb
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 db csirke felső comb
    • 10 dkg liszt
    • 1 teáskanál provence-i fűszerkeverék
    • bors ízlés szerint
    • 2 kávéskanál só
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 2 g tejföl
    • 1 ek tökmagolaj
    • 10 dkg sajt
    • 1 közepes db vöröshagyma
    • 5 ek napraforgó olaj

    Elkészítése:

    A lisztet a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával összekeverjük és a csirkecombokat belemártjuk.

    Kiolajozott tepsibe egymás mellé tesszük,maradék lisztet tetejére szórjuk. Rákarikázzuk a hagymát,rászórjuk a reszelt sajtot és a tökmagolajjal elkevert tejföllel megkenjük.

    Alufóliával letakarva sütjük, utolsó 10 percbe levesszük róla a fóliát és úgy sütjük tovább.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá