Tökmagolajos sült csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 8 db csirke felső comb
- 10 dkg liszt
- 1 teáskanál provence-i fűszerkeverék
- bors ízlés szerint
- 2 kávéskanál só
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 g tejföl
- 1 ek tökmagolaj
- 10 dkg sajt
- 1 közepes db vöröshagyma
- 5 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
A lisztet a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával összekeverjük és a csirkecombokat belemártjuk.
Kiolajozott tepsibe egymás mellé tesszük,maradék lisztet tetejére szórjuk. Rákarikázzuk a hagymát,rászórjuk a reszelt sajtot és a tökmagolajjal elkevert tejföllel megkenjük.
Alufóliával letakarva sütjük, utolsó 10 percbe levesszük róla a fóliát és úgy sütjük tovább.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »