Tökmagolajos sült csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 8 db csirke felső comb
- 10 dkg liszt
- 1 teáskanál provence-i fűszerkeverék
- bors ízlés szerint
- 2 kávéskanál só
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 g tejföl
- 1 ek tökmagolaj
- 10 dkg sajt
- 1 közepes db vöröshagyma
- 5 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
A lisztet a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával összekeverjük és a csirkecombokat belemártjuk.
Kiolajozott tepsibe egymás mellé tesszük,maradék lisztet tetejére szórjuk. Rákarikázzuk a hagymát,rászórjuk a reszelt sajtot és a tökmagolajjal elkevert tejföllel megkenjük.
Alufóliával letakarva sütjük, utolsó 10 percbe levesszük róla a fóliát és úgy sütjük tovább.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »