Tökmagolajos sült csirkecomb

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 8 db csirke felső comb
  • 10 dkg liszt
  • 1 teáskanál provence-i fűszerkeverék
  • bors ízlés szerint
  • 2 kávéskanál só
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 g tejföl
  • 1 ek tökmagolaj
  • 10 dkg sajt
  • 1 közepes db vöröshagyma
  • 5 ek napraforgó olaj

Elkészítése:

A lisztet a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával összekeverjük és a csirkecombokat belemártjuk.

Kiolajozott tepsibe egymás mellé tesszük,maradék lisztet tetejére szórjuk. Rákarikázzuk a hagymát,rászórjuk a reszelt sajtot és a tökmagolajjal elkevert tejföllel megkenjük.

Alufóliával letakarva sütjük, utolsó 10 percbe levesszük róla a fóliát és úgy sütjük tovább.