Tepsis pulykacomb darabok recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1,5 kg pulykacombfilé
- 1 kg burgonya
- 25 dkg bacon (szeletelt)
- 6 gerezd fokhagyma
- 2 ek szárnyas grillfűszer keverék
- olaj
- só
Elkészítése:
A húst felszeleteljük. A krumplit meghámozzuk, és kb. centis karikára vágjuk.
Egy kb. 38 x 30 cm-es tepsi alját kirakjuk a szeletelt baconnel. A krumplikarikákat 2 sorban rátesszük, mindegyik sort megsózzuk.
A hússzeletekkel befedjük a krumplit. Meglocsoljuk olajjal, megszórjuk a szárnyas fűszerkeverékkel és fokhagymaszeletekkel.
Alufóliával lefedve 200 fokon kb. 50 percet sütjük. Ekkor levesszük róla a fóliát, és addig sütjük, míg megpirul a teteje.
Párolt lila káposztával tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »