Tepsis pulykacomb darabok recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1,5 kg pulykacombfilé
- 1 kg burgonya
- 25 dkg bacon (szeletelt)
- 6 gerezd fokhagyma
- 2 ek szárnyas grillfűszer keverék
- olaj
- só
Elkészítése:
A húst felszeleteljük. A krumplit meghámozzuk, és kb. centis karikára vágjuk.
Egy kb. 38 x 30 cm-es tepsi alját kirakjuk a szeletelt baconnel. A krumplikarikákat 2 sorban rátesszük, mindegyik sort megsózzuk.
A hússzeletekkel befedjük a krumplit. Meglocsoljuk olajjal, megszórjuk a szárnyas fűszerkeverékkel és fokhagymaszeletekkel.
Alufóliával lefedve 200 fokon kb. 50 percet sütjük. Ekkor levesszük róla a fóliát, és addig sütjük, míg megpirul a teteje.
Párolt lila káposztával tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

