Tepsis pulykacomb darabok recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1,5 kg pulykacombfilé
- 1 kg burgonya
- 25 dkg bacon (szeletelt)
- 6 gerezd fokhagyma
- 2 ek szárnyas grillfűszer keverék
- olaj
- só
Elkészítése:
A húst felszeleteljük. A krumplit meghámozzuk, és kb. centis karikára vágjuk.
Egy kb. 38 x 30 cm-es tepsi alját kirakjuk a szeletelt baconnel. A krumplikarikákat 2 sorban rátesszük, mindegyik sort megsózzuk.
A hússzeletekkel befedjük a krumplit. Meglocsoljuk olajjal, megszórjuk a szárnyas fűszerkeverékkel és fokhagymaszeletekkel.
Alufóliával lefedve 200 fokon kb. 50 percet sütjük. Ekkor levesszük róla a fóliát, és addig sütjük, míg megpirul a teteje.
Párolt lila káposztával tálaltam.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »