Tepsis csirkemell recept

Hozzávalók:
- 2 csirkemell filé
- 1 nagy tejföl (375 g)
- 2 ek majonéz
- fél ek mustár
- szárnyas fűszersó
- 10 dkg sajt
- 1,5 dl tej
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
- olaj
Elkészítése:
A csirkemell filéket kettévágjuk, így 4 szelet csirkemellet kapunk. Nem kell kiklopfolni őket. Kb 1,5 vagy 2 cm vastagságúak legyenek.
Befűszerezzük őket és egy serpenyőben kevés olajon megsütjük.
A kész csirkemell szeleteket egy kivajazott jénaiba helyezzük, és ráöntjük a tejfölből, majonézből, mustárból, tejből és tojásból álló keveréket, és ráreszeljük a sajtot. 190-200 fokon addig sütjük, amíg a sajt aranybarna nem lesz. Burgonyapürével tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »