Tepsis csirkemell recept

Hozzávalók:
- 2 csirkemell filé
- 1 nagy tejföl (375 g)
- 2 ek majonéz
- fél ek mustár
- szárnyas fűszersó
- 10 dkg sajt
- 1,5 dl tej
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
- olaj
Elkészítése:
A csirkemell filéket kettévágjuk, így 4 szelet csirkemellet kapunk. Nem kell kiklopfolni őket. Kb 1,5 vagy 2 cm vastagságúak legyenek.
Befűszerezzük őket és egy serpenyőben kevés olajon megsütjük.
A kész csirkemell szeleteket egy kivajazott jénaiba helyezzük, és ráöntjük a tejfölből, majonézből, mustárból, tejből és tojásból álló keveréket, és ráreszeljük a sajtot. 190-200 fokon addig sütjük, amíg a sajt aranybarna nem lesz. Burgonyapürével tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »