Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejszínes ragu burgonyás rétessel recept

Tejszínes ragu burgonyás rétessel
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg csirkemell
    • 1 fej vöröshagyma
    • 2 evőkanál liszt
    • 2 dl főzőtejszín
    • 5 dkg vaj
    • 1 csokor petrezselyem
    • só, bors

    Körethez:

    • 1 csomag leveles tészta
    • 80 dkg burgonya
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 csokor metélőhagyma
    • 3 gerezd foghagyma
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 csokor petrezselyem
    • 1 tk. kakukkfű

    Elkészítése:
    Felvágjuk csíkokra a húst, majd a hagymával a vajon sütjük, majd felöntjük vízzel.

    Befűszerezzük és ha megpuhult megszórjuk petrezselyemmel. Beleszórjuk a lisztet és meglocsoljuk tejszínnel.

    Megtisztítjuk és kockára vágjuk a burgonyát és megfőzzük, amint elkészült burgonyatörőn átnyomjuk.

    Az apróra vágott hagymát és a foghagymát vajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a petrezselymet, metélőhagymát, kakukkfüvet, tojást, befűszerezzük és összekeverjük.

    A leveles tésztát két részre osztjuk, kinyújtjuk és közepén egy csíkban ráhalmozzuk a burgonyás masszát. Feltekerjük és úgy rakjuk a tepsibe, hogy alul legyen a hajtása a tésztának.

    A tészta tetejét megkenjük egy felvert tojással, majd pirosra sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá