Tejszínes mustáros csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 4 fő részére:
- 1 kg csirkemell
- 2 fej lilahagyma
- 2 dl főzőtejszín 20 % vegy 3 dl 10 %
- 6 ek magos dijone mustár
- 4 ek olaj
- só
- bors
Elkészítése: A csirkemellet csíkokra darabolom. A hagymákat nagyobb szeletekre darabolom és az olajon megdinsztelem. Ráteszem a felcsíkozott csirkemellet és fehéredésig pirítom. Sózom, borsozom és ráöntöm a főzőtejszínt, belekeverem a mustárt. Fedő alatt puhára párolom.
Közben elkészítem a köretet. Főzhetünk hozzá durum penne tésztát, de tálalhatjuk rizzsel vagy sült krumplival is.
Szerintem diétás ételnek is jó, de csak kevés körettel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »