Tejszínes, gombás, kukoricás csirkemell recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell filé
- 15 dkg bacon
- 1 fej vöröshagyma
- 20 dkg morzsolt kukorica /mirelit vagy konzerv/
- 25 dkg gomba
- 2 dl főzőtejszín
- só
- őrölt fehér bors
- ételízesítő
Elkészítése:
A csirkemelleket és a bacont vékony csíkokra vágjuk.
A gombát alaposan megmossuk, szeleteljük. A hagymát finomra vágjuk.
A bacont kipirítjuk, rátesszük az apróra vágott hagymát és megdinszteljük. Belerakjuk a csirkemell csíkokat, fűszerezzük és fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát és a kukoricát. 10-15 percig pároljuk, majd ha már csak kevés leve maradt, felöntjük a tejszínnel és kiforraljuk. Tálalásnál párolt rizs illik hozzá legjobban.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.