Tejszínes, gombás, kukoricás csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell filé
- 15 dkg bacon
- 1 fej vöröshagyma
- 20 dkg morzsolt kukorica /mirelit vagy konzerv/
- 25 dkg gomba
- 2 dl főzőtejszín
- só
- őrölt fehér bors
- ételízesítő
Elkészítése:
A csirkemelleket és a bacont vékony csíkokra vágjuk.
A gombát alaposan megmossuk, szeleteljük. A hagymát finomra vágjuk.
A bacont kipirítjuk, rátesszük az apróra vágott hagymát és megdinszteljük. Belerakjuk a csirkemell csíkokat, fűszerezzük és fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát és a kukoricát. 10-15 percig pároljuk, majd ha már csak kevés leve maradt, felöntjük a tejszínnel és kiforraljuk. Tálalásnál párolt rizs illik hozzá legjobban.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »