Tejszínes csirkecombok recept

Hozzávalók:
- 60 dkg csirkecomb (filézett)
- 2,5 dl habtejszín
- 2 ek ketchup (csapott)
- 2 gerezd fokhagyma (reszelt)
- 10 dkg sajt (reszelt)
- 10 dkg főtt, füstölt sonka (kisebb darabokra vágott)
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
Elkészítése:
A konyhakész húsokat sózzuk, borsozzuk. Egy tálban keverjük össze a többi hozzávalót.
A csirkecombokat rendezzük el egy kisebb tepsiben, majd öntsük rá a tejszínes keveréket gondosan eloszlatva úgy, hogy a húsok alá is kerüljön.
Alufóliával letakarva süssük 40 percig, majd fólia nélkül még kb 15 percig, amíg megpirul. Amikor leszedjük a fóliát, kanalazzunk a szószból a húsok tetejére.
Tipp:
A füstölt sonka sósabb szokott lenni, vigyázzunk a sózással!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »