Tejszínes-babos csirkemell recept

Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemell filé
- 30 dkg vörös bab
- 2 közepes lila hagyma
- 2 dl főzőtejszín
- 2 csapott finomliszt
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1 kk tárkony
- 5 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
A csirkemellfilét felkockázzuk és felhevített olajon sütjük. Ízlés szerint sózzuk-borsozzuk és meghintjük tárkonnyal.
Amikor a hús kicsit megpirult hozzáadjuk a felkockázott lila hagymát és a leöblített babkonzervet.
A tejszínt kikeverjük a liszttel és besűrűsítjük vele a ragut amikor teljesen megsült a hús.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »