Tejszínes-babos csirkemell recept

Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemell filé
- 30 dkg vörös bab
- 2 közepes lila hagyma
- 2 dl főzőtejszín
- 2 csapott finomliszt
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1 kk tárkony
- 5 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
A csirkemellfilét felkockázzuk és felhevített olajon sütjük. Ízlés szerint sózzuk-borsozzuk és meghintjük tárkonnyal.
Amikor a hús kicsit megpirult hozzáadjuk a felkockázott lila hagymát és a leöblített babkonzervet.
A tejszínt kikeverjük a liszttel és besűrűsítjük vele a ragut amikor teljesen megsült a hús.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »