Tejszínes-babos csirkemell recept

Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemell filé
- 30 dkg vörös bab
- 2 közepes lila hagyma
- 2 dl főzőtejszín
- 2 csapott finomliszt
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1 kk tárkony
- 5 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
A csirkemellfilét felkockázzuk és felhevített olajon sütjük. Ízlés szerint sózzuk-borsozzuk és meghintjük tárkonnyal.
Amikor a hús kicsit megpirult hozzáadjuk a felkockázott lila hagymát és a leöblített babkonzervet.
A tejszínt kikeverjük a liszttel és besűrűsítjük vele a ragut amikor teljesen megsült a hús.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »