Tejfölös-tojásos csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 12 csirkecomb
- 3 csapott ek liszt
- 2 teáskanál fűszerpaprika
- só ízlés szerint
- 5 ek napraforgó olaj
- 1 dl víz
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 dl tejföl
- 1 kávéskanál provence-i fűszerkeverék
- 1 ek tökmagolaj
Elkészítése:
A combokat megmossuk, besózzuk. Fűszerpaprikával elkevert lisztbe forgatjuk és olajjal kikent tepsibe egymás mellé fektetjük. Vizet öntünk alá és fóliával letakarva sütjük.
A tejfölhöz adjuk a tojásokat, olajat és a fűszerkeveréket, jól kikeverjük, a combokra öntjük és fólia nélkül teljes sülésig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »