Tejfölös-sajtos sült csirkecomb recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 db csirkecomb
- 4 csapott ek finomliszt
- 1 teáskanál fűszerpaprika
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1 kávéskanál őrölt fűszerkömény
- 3 dl tejföl
- 20 dkg füstölt sajt
- 2 gerezd fokhagyma
- 5 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
Lisztet elkeverjük a fűszerekkel.
Húst megtisztítjuk, megsózzuk, fűszerezett lisztbe forgatjuk, és olajjal kikent tepsibe fektetjük.
Maradék lisztet egyenletesen a húsra szórjuk.
Tejfölbe reszeljük a fokhagymát, és bevonjuk vele a húst.
Fóliával lefedjük, és sütjük. Teljes készre sülés előtt, ráreszeljük a füstölt sajtot, és még 10 percre visszatesszük sülni fólia nélkül.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »