Tejfölös-sajtos sült csirkecomb recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 db csirkecomb
- 4 csapott ek finomliszt
- 1 teáskanál fűszerpaprika
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1 kávéskanál őrölt fűszerkömény
- 3 dl tejföl
- 20 dkg füstölt sajt
- 2 gerezd fokhagyma
- 5 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
Lisztet elkeverjük a fűszerekkel.
Húst megtisztítjuk, megsózzuk, fűszerezett lisztbe forgatjuk, és olajjal kikent tepsibe fektetjük.
Maradék lisztet egyenletesen a húsra szórjuk.
Tejfölbe reszeljük a fokhagymát, és bevonjuk vele a húst.
Fóliával lefedjük, és sütjük. Teljes készre sülés előtt, ráreszeljük a füstölt sajtot, és még 10 percre visszatesszük sülni fólia nélkül.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »