Tejfölös csirkemell tésztával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- 1 doboz tejföl (375 g)
- 4 fej vöröshagyma
- 1 kk pirospaprika
- ízlés szerint só
- ízlés szerint fekete bors
- napraforgóolaj
- 500 g masni tészta
- víz
Elkészítése:
A vöröshagymát apró kockára vágom és az olajon megpirítom, majd rászórom a pirospaprikát és a feldarabolt csirkemellet hozzáadom. Megsózom, borsozom és egy kevés vizet öntök hozzá. Fedő alatt puhára főzöm, amikor készen van hozzáadom a tejfölt egy-két percet főzöm még vele és kész.
A tésztát sós forró vízben készre főzöm és tálalom. Kovászos uborka volt hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »