Tejfölben pácolt csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell filé
- 1 kis porár tejföl
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 gerezd fokhagyma
- só,bors
- 1 ek pirospaprika
- liszt
Elkészítése:
Tojásokat felverjük,hozzákeverjük a tejfölt,fokhagymát és a fűszereket. A húst szeletekre vágjuk és beleforgatjuk a pácba.
Lefedjük és egy éjszakára hűtőbe tesszük. Amikor sütjük a pácból kiemeljük lisztbe forgatjuk és olajban kisütjük.
Én ezt most rizibizivel tálaltam de krumplipüré a legjobb hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »