Tandori csirke recept

Hozzávalók:
- 4 csirke felsőcomb
- 2 dl tejföl
- 0,5 kk chilipor
- só, bors
- csipetnyi gyömbér
- 1 kiskanál currypor (aki nem kedveli az intenzív curry ízt az használjon kevesebbet)
- 1 gerezd zúzott fokhagyma
Elkészítése:
A combokról lehúzzuk a bőrüket és kicsontozzuk. Megmossuk, egy papírtörlővel megtöröljük.
A tejfölben elkeverjük a fűszereket. A combokat egy jénai edénybe rakjuk és ráöntjük a mártást. Folpackkal letakarjuk és min. 8 órára hűtőben érleljük.
Előmelegített sütőben 200 fokon 30-35 percig sütjük. Friss salátával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »