Tandori csirke recept

Hozzávalók:
- 4 csirke felsőcomb
- 2 dl tejföl
- 0,5 kk chilipor
- só, bors
- csipetnyi gyömbér
- 1 kiskanál currypor (aki nem kedveli az intenzív curry ízt az használjon kevesebbet)
- 1 gerezd zúzott fokhagyma
Elkészítése:
A combokról lehúzzuk a bőrüket és kicsontozzuk. Megmossuk, egy papírtörlővel megtöröljük.
A tejfölben elkeverjük a fűszereket. A combokat egy jénai edénybe rakjuk és ráöntjük a mártást. Folpackkal letakarjuk és min. 8 órára hűtőben érleljük.
Előmelegített sütőben 200 fokon 30-35 percig sütjük. Friss salátával tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »