Szidi néni kedvence recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 szelet csirkemell
- 20 dkg finom liszt
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 3 szem burgonya
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 mk só
- 1 kevés őrölt bors
- 1 kis fej vöröshagyma
- 5 dl étolaj
Elkészítése:
A csirkemell szeleteket kicsit kiklopfoljuk, sózzuk. A burgonyát nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A hagymát finomra vágjuk vagy lereszeljük.
A tojásokat felverjük, hozzá keverjük a lisztet, reszelt hagymát és burgonyát, sót, őrölt borsot és az átnyomott fokhagymát. Ha a masszánk nagyon sűrű, akkor egy pici vizet adunk hozzá.
A hússzeleteket lisztbe forgatjuk, majd a burgonyás masszába mártjuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

