Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Szezámmagos rántott csirkemell recept

Szezámmagos rántott csirkemell
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
40 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 db csirkemell
    • liszt
    • tojás
    • zsemlemorzsa
    • szezámmag
    • bő olaj a sütéshez

    Elkészítése:

    A csirkemelleket hosszában, középen bevágjuk, kettéhajtjuk, majd belülről kifelé kiklopfoljuk. Így a csirkemell méretét megtöbbszörözhetjük.

    Megsózzuk, egymásra helyezzük, és kicsit állni hagyjuk.

    Elkészítjük három tányérban a lisztet, az enyhén felvert tojásokat, és a zsemlemorzsát, amibe kevés szezámmagot keverünk.

    A panírozást először a lisztben, majd a tojásban, legvégén a szezámmag, és a prézli keverékében végezzük.

    A panírozott húsokat mindkét oldalán a panír aranybarnára színeződésléig sütjük.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá