Szezámmagos rántott csirkemell recept

Hozzávalók:
- 4 db csirkemell
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- szezámmag
- só
- bő olaj a sütéshez
Elkészítése:
A csirkemelleket hosszában, középen bevágjuk, kettéhajtjuk, majd belülről kifelé kiklopfoljuk. Így a csirkemell méretét megtöbbszörözhetjük.
Megsózzuk, egymásra helyezzük, és kicsit állni hagyjuk.
Elkészítjük három tányérban a lisztet, az enyhén felvert tojásokat, és a zsemlemorzsát, amibe kevés szezámmagot keverünk.
A panírozást először a lisztben, majd a tojásban, legvégén a szezámmag, és a prézli keverékében végezzük.
A panírozott húsokat mindkét oldalán a panír aranybarnára színeződésléig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »