Szalonnás,nektarinos töltött csirke recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- egy fél csirke
- 2 szelet füstölt szalonna
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 szelet kenyér,só
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS bors,majoránna
- petrezselyemzöld,tárkony/elhagyható,de nagyon finom/
- 1 nektarin
Elkészítése:
A szalonnát felkockázzuk és kisütjük, és a zsírjában megfuttatjuk a kétféle hagymát. A kenyeret felkockázzuk és beáztatjuk,majd jól kinyomkodjuk és hozzátesszük a hagymás szalonnához.Beleütjük a tojást , só,bors ,zöld fűszerek és jól összekeverjük. Végül beletesszük a felkockázott nektarint. Ezt a tölteléket tesszük a csirke fellazított bőre alá,megsózzuk és kiolajozott sütőtálba tesszük. Mellérakunk rózsáira szedett karfiolt és fokhagymát,lefedjük és előmelegített sütőben 1 órát sütjük, majd levesszük a tetőt és pirítjuk. Nagyon finom ízkombináció lesz. Én rizibizivel és kovászos ubival tálaltam.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.