Szaftos hús recept

Hozzávalók:
- 8-10 szelet tetszés szerinti hús (én csirke, vagy pulykamellből készítem)
- só, bors
- hagyma
- mustár
- bacon szalonna (annyi szelet amennyi hús van)
- 1 pohár tejföl
- majonéz
- vaj a tepsi kikenéséhez
Elkészítése:
A tepsit kikenem vajjal. A hús szeleteket egy kicsit kiklopfolom, mindkét oldalát sózom, borsozom, és egymás mellé lefektetem a tepsibe. A húsokat megkenem mustárral, majd hagyma karikákat teszek rá, ízlés szerint. Ezután beterítem mindegyiket a szalonna szeletekkel. A tejfölt összekeverem a majonézzel, és ezzel beterítem a húsokat, hogy ellepje őket. Alufóliával letakarva, olyan 40 percig sütöm 180 fokon.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »