Sült kacsacomb petrezselymes újkrumplival, fehérboros fehérkáposztával, tormával és barackbefőttel recept

Hozzávalók:
- 2 db kacsacomb
- 4 db újkrumpli
- 2 szál petrezselyem
- 20 dkg savanyított képoszta
- 1 dl fehérbor
- 2 db babérlevél
- köménymag
- só
- őrölt fekete bors
- 1 ek ecetes torma
- 2 ek barackbefőtt
- olívaolaj
Elkészítése:
A kacsacombokat sózzuk, borsozzuk, majd meglocsoljuk olajjal és betesszük a hűtőbe egy éjszakára.
Másnap mellérakjuk az újkrumplit és a káposztát, babérleveleket rakunk rá, borsozzuk, majd locsolunk rá egy kevés fehérbor. 200 fokos sütőbe tesszük, majd a sütés vége felé megszórjuk vagdalt petrezselyemmel.
Tipp:
Egy finom, ünnepi fogás.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 krémes és ízes sütemény, amit most azonnal ki kell próbálnod
Ebben a válogatásban elhoztunk neked 10 csábító süteményt, amelyek a klassz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »