Sült hús gombás körettel főtt krumplival recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 egész csirkecomb
- 500 g barna csiperkegomba
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 1 kg új burgonya
- 1 zacskó sült csirke fűszerkeverék
- csipet só
- csipet fekete bors
- étolaj
Elkészítése:
A csirkecombokat megmosom,szétdarabolom serpenyőbe rakom és beszórom a sült csirke fűszerkeverékkel, majd napraforgóolajjal meglocsolom és minden oldalát forgatva készre sütöm. A gombát apróra vágom a petrezselyemzölddel és szintén serpenyőben kevés olajon sóval, borssal megfonnyasztom.
Az új burgonyát kockára vágva sós vízben készre főzöm. Majd tálalom, a hús szaftjával a burgonyát meglocsolom. Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »