Sült hús gombás körettel főtt krumplival

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók:

  • 4 egész csirkecomb
  • 500 g barna csiperkegomba
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 1 kg új burgonya
  • 1 zacskó sült csirke fűszerkeverék
  • csipet só
  • csipet fekete bors
  • étolaj

Elkészítése:

A csirkecombokat megmosom,szétdarabolom serpenyőbe rakom és beszórom a sült csirke fűszerkeverékkel, majd napraforgóolajjal meglocsolom és minden oldalát forgatva készre sütöm. A gombát apróra vágom a petrezselyemzölddel és szintén serpenyőben kevés olajon sóval, borssal megfonnyasztom.

Az új burgonyát kockára vágva sós vízben készre főzöm. Majd tálalom, a hús szaftjával a burgonyát meglocsolom. Jó étvágyat hozzá!