Sült csirkemáj recept
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 4 ek kacsazsír
- 5 gerezd fokhagyma
- ízlés szerint só
- zöldségek a tálaláshoz (én újhagymával és paradicsommal szeretem a legjobban)
Elkészítése:
A csirkemájat megmossuk, megtisztítjuk, és egy kisebb jénai tálba tesszük. Hozzáadjuk a zsírt és a fokhagymát, majd alufóliával lefedve 180 fokon 40 perc alatt készre sütjük.
Pirítós kenyérrel, puffasztott rizs szelettel, friss zöldségekkel tálalhatjuk.
Mindenképpen csak közvetlenül a tálalás előtt sózzuk, hogy a máj ne keményedjen meg.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »


