Sült csirkemáj recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 4 ek kacsazsír
- 5 gerezd fokhagyma
- ízlés szerint só
- zöldségek a tálaláshoz (én újhagymával és paradicsommal szeretem a legjobban)
Elkészítése:
A csirkemájat megmossuk, megtisztítjuk, és egy kisebb jénai tálba tesszük. Hozzáadjuk a zsírt és a fokhagymát, majd alufóliával lefedve 180 fokon 40 perc alatt készre sütjük.
Pirítós kenyérrel, puffasztott rizs szelettel, friss zöldségekkel tálalhatjuk.
Mindenképpen csak közvetlenül a tálalás előtt sózzuk, hogy a máj ne keményedjen meg.
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »