Sült csirkemáj recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 4 ek kacsazsír
- 5 gerezd fokhagyma
- ízlés szerint só
- zöldségek a tálaláshoz (én újhagymával és paradicsommal szeretem a legjobban)
Elkészítése:
A csirkemájat megmossuk, megtisztítjuk, és egy kisebb jénai tálba tesszük. Hozzáadjuk a zsírt és a fokhagymát, majd alufóliával lefedve 180 fokon 40 perc alatt készre sütjük.
Pirítós kenyérrel, puffasztott rizs szelettel, friss zöldségekkel tálalhatjuk.
Mindenképpen csak közvetlenül a tálalás előtt sózzuk, hogy a máj ne keményedjen meg.
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.